Senatorul USR de Argeș, Narcis Mircescu: „USR – adevăratul partid liberal al României – în jurul căruia se va grupa polul democratic de dreapta!”

narcis-mircescu-usr-arges

Narcis Mircescu, președintele USR Argeș și senator al României, a prezentat într-o postare pe contul său de Facebook care vor fi cele trei opțiuni de vot ale românilor la alegerile de anul viitor, subliniind care sunt motivele pentru care electoratul va trebui să aibă încredere în echipa USR clădită la nivel național.

“Sistemul actual, PSD-PNL, alcătuit din vechea clasă politică și tovarășii acesteia, formează un sistem mafiot: securiști și “ băieți deștepți” care au făcut afaceri cu statul, precum și căpușele de partid…

Sunt prea multe categorii pentru a le enumera pe toate, dar le știți. Au distrus România în ultimii 33 de ani și o vor face până la capăt dacă li se dă ocazia. Partidul lui Iohannis, pnl, este tot PSD, dar vopsit în galben. Vor fi călcați pe cap de către Ciolacu și gașca lui, iar în final vor fi prinși definitiv la brelocul de la chei al partidului roșu!

Partidul rusesc, numit și AUR, o formațiune politică condusă de un Simion fără soluții pentru România. Cea mai ,,importantă” lege propusă de AUR a fost eliminarea gândacilor din alimentația noastră, un subiect care nu există cu adevărat. George Simion face jocurile Rusiei, dar și jocurile PSD-ului. Marcel Ciolacu îl vrea în turul doi la prezidențiale, alături de el, pentru a ne putea aduce în aceeași situație ca în anul 2000 (Iliescu vs. Vadim).

6 motive pentru care să votați USR:

USR – adevăratul partid liberal al României – în jurul căruia se va grupa polul democratic de dreapta.

USR – singurul partid care aderă la valorile occidentale.

USR – singurul partid care sprijină antreprenorii. PNL nu face nimic atunci când PSD anunță taxe peste taxe pentru companii.

USR – singurul partid care sprijină angajații din privat. Că doar nu pnl s-a împotrivit taxelor ,,full time” impuse celor care lucrează part-time.

USR – singurul partid care nu a vrut ca Dragnea și Iohannis să intervină în justiție.

USR – singurul partid care vrea eliminarea pensiilor speciale”, este mesajul postat de președintele USR Argeș pe contul său de socializare. (R.C)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top