Daniel Manole: „APP a început să incomodeze coaliția de guvernare și partidele parlamentare!”

daniel-manole-app-foto-facebook

„Cine greșește trebuie să plătească, iar consecințele nu trebuie să se reflecte asupra cetățenilor, circul mediatic fiind toxic pentru societate! Nu uitați că: bogățiile României sunt proprietate publică, aparținând tuturor cetățenilor! Parlamentarii, guvernanții, președinții consiliilor județene, primarii și toți angajații din administrația publică, aleși sau angajați, sunt OBLIGAȚI să gestioneze ÎN MOD CORECT și doar în interesul ROMÂNILOR resursele acestei țări!

Gazele, petrolul, pădurile și restul resurselor noastre pleacă sub prețul pieței în străinătate, firmele de casă ale partidelor parlamentare făcând legea și luând deciziile doar în interesul lor, chiar dacă consecințele se revarsă asupra întregului popor. Socialiștii și liberalii nu mai există decât la nivel declarativ. Aceștia habar nu au de doctrinele partidului, de politicile publice, de interesul național sau de respectul față de istoria propriului neam. Dragostea din interes este singurul lor ȚEL.

Neputința politicienilor actuali fiind simbolul blestemului cu care ne confruntăm. Însă, cel mai RĂU lucru din toate este că majoritatea cetățenilor S-A OBIȘNUIT cu asta!

Dragi argeșeni, dacă nu vă numărați printre cei care s-au obișnuit cu situația actuală, vă aștept alături de mine pentru că DOAR ÎMPREUNĂ putem să ne clădim un viitor mai bun”, a transmis Daniel Manole, președintele APP Argeș

Sursa foto: facebook.com

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top