„Simfonia Lalelelor” 2024 se va desfășura în luna aprilie! Ce noutăți sunt anunțate pentru această editie

WhatsApp-Image-2024-01-25-at-13.01.57-290x300

„Simfonia Lalelelor” ediția a 47-a va avea loc în perioada 19–21 aprilie 2024!

„Simfonia Lalelelor”, unul dintre cele mai așteptate evenimente locale și regionale va fi organizat în Parcul Lunca Argeșului, dar și în zona centrală a orașului, evenimentul devenit simbol identitar pentru comunitatea piteșteană.

Evenimentul va cuprinde, pe lângă expoziția de aranjamente florale și târgul dendro-floricol, numeroase activități artistice, culturale și educative – simpozion științific, ateliere pentru copii, concursuri tematice, concerte și spectacole de muzică și dans, precum și multe alte surprize, organizate pe parcursul a trei zile pline de bucurie și energie pozitivă.

Vineri,19 aprilie 2024, evenimentul se va deschide cu Parada Florilor – cu participarea copiilor de la unitățile de învățământ din Pitești, alături de membri ai comunității. Momentul deschiderii va avea loc în zona centrală a orașului, urmat ulterior de vizitarea expoziției florale din Parcul Lunca Argeșului de către delegațiile oficiale și publicul larg și continuată de simpozionul științific organizat la Institutul de Cercetare Pomicolă Mărăcineni, cu participarea dr. Ilariu Isac.
De asemenea, pe scena din Parcul Lunca Argeșului va avea loc un concert extraordinar susținut de soprana pop-opera Iana Novac, supranumită „vocea de aur de peste Prut”, și formația Distinto, primul proiect pop-opera din România, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești. Așa se va încheia prima zi a festivalului, pe acorduri muzicale de excepție.

De precizat faptul că pe tot parcursul evenimentului, în Parcul Lunca Argeșului vor fi spectacole de muzică și dans, ateliere de creație pentru copii, concursuri și expoziții inedite, dar și recitaluri extraordinare surpriză, pe scena în aer liber.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top