Simona Bucura Oprescu, secretar executiv PSD Argeș: „Ne angajăm ca împreună să redăm măreția Câmpulungului!”

clung-psd6-583x460

Sâmbătă, 11 martie 2023, a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a PSD Câmpulung.

Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat la Conferința Municipală de Alegeri.

În urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a condus în calitate de președinte interimar organizația din Câmpulung până sâmbătă, 11 martie a.c. .

„Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești.

Am încercat reconstrucția organizației om cu om, am încercat să luăm bun ce a fost în trecut, dar și să deschidem organizația spre idei și oameni noi. Oamenii sunt mai presus de politică!

Comunitatea e mai presus de politică, iar prin administrație se conduce comunitatea. La Câmpulung constatăm că administrația livrează doar Incompetență, minciună, scandal. Toate acestea, împachetate frumos într-o poleială de comunicare. Și din acest motiv suntem obligați să le aducem câmpulungenilor speranță și soluții.

Iar acestea nu pot fi găsite decât ascultând cu mare atenție vocea câmpulungenilor, identificând soluții la cheie și mobilizând decidenți județeni și naționali pentru cauza capitalei de suflet a muscelenilor.

Ne angajăm ca împreună să redăm măreția Câmpulungului!”, a transmis printr-un comunicat deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top