Hidroelectrica emite din nou facturi! Compania a anunțat că facturile pot fi plătite și în rate

hidroelectrica-facturi-rate-18816222

Hidroelectrica a implementat noul sistem informatic de facturare și a început să emită din nou facturi. Compania a anunțat că termenul de plată va fi de 45 de zile și că facturile pot fi plătite și în rate. A fost publicat și formularul care trebuie completat de cei care vor plata eșalonată, persoane fizice sau juridice.
Noul sistem informatic integrează soluții software de ultimă generație capabile să gestioneze un număr crescut de clienți casnici și non-casnici pe care îi are acum societatea.

Mai mult, se pot face şi alte contracte de furnizare pe viitor, a anunțat compania de stat, potrivit spotmedia.ro. Termenul de plată a facturilor emise de către Hidroelectrica este de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități, anunță compania.

De asemenea, compania mai precizează că, dacă clienții se află în dificultate cu plata facturilor, pot opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top