Sindicatul Sanitas Argeș – se luptă de trei decenii pentru drepturile personalului medical din județ

doinafanica

Personalul medical este, fără doar și poate, eroul-colectiv din ultimii ani, iar pentru drepturile sale se luptă Sindicatul Sanitas Argeș de trei decenii. Misiunea sa este de a reprezenta și proteja drepturile a peste 5.000 de angajați din unitățile medicale argeșene, respectiv spitale, Ambulanță, ambulatorii de specialitate, Centrul de Transfuzie Sanguină, Direcția de Sănătate Publică, Direcția de Asistență Socială a DGASPC Argeș. Președintele Doina Fănică și-a stabilit ca principal obiectiv eliminarea inechităților și obținerea tuturor drepturilor cuvenite membrilor Sanitas Argeș.

Sanitas Argeș este un sindicat activ și puternic. Doina Fănică, președintele organizației sindicale este cea care de 20 de ani a devenit o voce din ce în ce mai puternică în spațiul public, luptă cu toate puterile pentru ceea ce li se cuvine angajaților din sănătatea argeșeană. Pe lângă funcția de lider al filialei locale, Doina Fănică ocupă și funcția de membru în Biroul Executiv al Federației SANITAS din România, în regiunea Sud-Muntenia. În aceasta calitate, domnia sa a participat în urmă cu câțiva ani la finalizarea proiectului privind Legea salarizării unitară a personalului plătit din fonduri publice și aplicarea acesteia începând cu data de 1 decembrie 2015.

’În sens figurativ, sindicatul este asemeni unei umbrele: o folosești în caz de vreme rea!’, mărturisește liderul SANITAS Argeș, Doina Fănică.

(Articol publicitar)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top