Sweet Cakes by Georgiana Iordache – torturi și prăjituri de CINCI STELE!

Arome ale unor deserturi aparte, prăjituri și torturi realizate după rețete cunoscute, dar și noutăți create exclusiv de către tânăra Georgiana Iordache, un maestru cofetar care și-a deschis propriul business din pasiune și pricepere pentru ceea ce face zilnic in laboratorul său din Pitești, situat langa. Colegiul Național Zinca Golescu.

IMG_20240312_171525

Georgiama Iordache reușește să creeze adevărate minuni dulci, spre desfătarea simțurilor.

Si-a dorit să aducă la Pitești cele mai delicioase torturi și prăjituri, disponibile pentru toate buzunarele, oferite clienților prin cofetăria Sweet Cakes.

Sănatatea clienților reprezintă o prioritate, motiv pentru care gustoasele preparate sunt 100% naturale, Evenimentele de neuitat din viața dumneavoastră sau a copilului vor fi completate cu torturile special create pentru fiecare client in parte in funcție de gusturile și dorințele acestuia privind designul unic. Fie că vorbim aici de o zi de naștere, onomastică sau botez, torturile și prăjiturile Georgianei Iordache sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o petrecere reușită!

De asemenea, o grijă sporită este acordată aspectului tuturor prajitirulor și torturilor ce ies din laboratorul de cofetărie Sweet Cakes, fiecare creație culinară infățișându-se în adevărate „bijuterii dulci”.

Creativitatea este o provocare – dar nu suficient de mare pentru Georgiana Iordache, fiind unul dintre punctele ei forte, tânăra antreprenoare reușește mereu să surprindă plăcut prin dulciurile pe care le concepe.

Tel. comenzi: +40 727 827 121

Adresa: Pitești, strada Egalității, nr.46

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top