Târgul de Carte pentru Copii „JuniorFest”, de joi până duminică la Biblioteca Județeană Argeș

8-01-801

Ajuns la cea de-a patra ediție, Târgul de Carte pentru Copii „JUNIORFEST” – manifestare culturală ce are ca scop promovarea literaturii pentru copii și totodată, de a încuraja lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii, organizat de către Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, se va desfășura în perioada 13-16 iunie 2024.

Astfel, în zona pietonală din faţa Bibliotecii Judeţene Argeș, va fi realizat un complex expozițional unde vor fi amenajate 5 corturi, în care îşi vor prezenta oferta de carte pentru copii, 9 edituri de prestigiu din România, trei dintre acestea fiind locale. Editurile partipante sunt: Art, Curtea Veche Publishing, Corint, Diana, Diana Press, Niculescu, Nomina, Paralela 45 și Polirom.

Târgul va găzdui atât expoziția cu vânzare a celor mai bune titluri editoriale, precum și lansări de carte, lecturi în prezența autorilor, ateliere creative și de joacă, accesul fiind gratuit atât la expoziția cu vânzare, cât și la toate evenimentele Târgului de Carte pentru Copii “JUNIORFEST”!

Lumea cărților este fascinantă și aduce multă bucurie și culoare în sufletele copiilor, dar și în ale celor cu suflet de copil. Vă așteptăm cu mare nerăbdare! (Adrian Coman)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top