Un nou medic cardiolog la Spitalul Orăşenesc Mioveni

medic_cardiolog_mioveni

Începând cu această lună, în cadrul compartimentului de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni își desfășoara activitatea dr. Iulia Mădălina Cîrstea – medic specialist Cardiologie.

Iulia Mădălina Cîrstea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Interesul pentru această specialitate s-a născut în timpul studenţiei, atunci când uita să mai plece din Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, fascinată de explicaţiile profesorilor săi.

Experiența acumulată ca rezident tot în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri, conferințe și stagii de perfecționare. De o modestie ieșită din comun, specialistul în cardiologie Iulia Mădălina Cîrstea face totul cu pasiune, dragoste de oameni și mult devotament pentru profesia pe care și-a ales-o, dedicând mult timp meseriei sale.

Aceasta consideră că evaluarea completă a stării de sănătate, diagnosticul timpuriu și o strategie corectă de tratament sunt factorii de care depind evoluția bolii, prognosticul și calitatea vieții , în timp ce un diagnostic pus tardiv poate fi fatal sau poate reduce drastic eficiența tratamentului și șansele de recuperare și vindecare ale pacientului.

Potrivit conducerii spitalului, dr. Iulia Mădălina Cîrstea și-a început deja activitatea, iar programul de lucru pentru ambulatoriu este:

Luni:10.30 – 12.00;
Marți : 08.30 – 12:00;
Miercuri: 08.30 – 12:00;
Joi: 08.30 – 12:00 ;
Vineri: 08.30 – 12.00.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top