Antonia Diaconu – în fruntea DIICOT Pitești pentru următorii trei ani

375937695_6928092113910011_4466055249505503750_n

După aproape un an de zile în care a coordonat activitatea Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism prin delegare, Antonia Diaconu a fost numită la conducerea DIICOT Piteşti pentru următorii trei ani.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Pitești din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimininalitate Organizată și Terorism a doamnei DIACONU ANTONIA, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 20.09.2023.”, se arată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Vă reamintim că, fostă şefă a Parchetelor Piteşti şi Topoloveni, Antonia Diaconu lucrează în cadrul DIICOT Piteşti din toamna anului 2019. Totodată, precizam faptul că Antonia Diaconu a mai fost la conducerea acestei unități de parchet, prin două delegari succesive, fiecare dintre ele având o perioadă de maxim șase luni, iar acum va conduce instituția pentru următorii trei ani.

Diaconu are în spate şi experienţa câştigată ca procuror Anticorupţie, la DNA Pitesti, acolo unde a fost delegată din vara anului 2015, dar şi ca magistrat al DIICOT Structura Centrală, unde de asemenea, a activat cu delegare o perioadă, începând din anul 2017. (A.N)

Sursa foto: Facebook/Antonia Diaconu

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top