Vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu, la Cupa Magiunului la planorism de la Topoloveni

marius-nicolaescu

Timp de o săptămână, pe aerodromul de la Topoloveni s-a desfășurat cea de a IV-a ediție a Topoloveni Gliding Cup „ Cupa Magiunului”.
La finalul competiției, organizată de Asociația XC România, înainte chiar de ultimul zbor, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a fost prezent în rândul piloților, alături de primarul Gheorghiță Boțârcă. Cu această ocazie, vicepreședintele CJ Argeș le-a oferit organizatorilor și o Diplomă de Excelență din partea Consiliului.
Pasionat de motoare, Marius Nicolaescu nu a ratat ocazia unui zbor cu un YR – 5595 BRM Aero Citius Sport.

„Visul fiecărui om este să zboare. Din copilărie ne dorim acest lucru, dar dvs chiar vă îndepliniți acest vis și zburați, în timp ce noi vă admirăm. Vreau să mulțumesc organizatorilor și primarului Gheorghiță Boțârcă. Este cu atât mai mult de apreciat faptul că sunteți reuniți într-o asociație privată.
Vă dorim să fiți prezenți mulți ani de acum încolo aici, este deja o competiție reprezentativă pentru județul Argeș. Consiliul Județean Argeș sprijină, în măsura posibilităților, orice eveniment care aduce un beneficiu județului nostru. Este o mare plăcere pentru mine să fiu în mijlocul dvs!
A fost pentru a doua oară când am zburat cu acest avion, am și glumit cu pilotul și i-am spus că la anul îmi iau brevetul! Este cu adevărat o plăcere extraordinară să zbori și vă felicit pe toți!” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

„Dl vicepreședinte Nicolaescu este, pe două roți, alături de celălalt club al nostru, care tot astăzi împlinește trei ani de zile de când ne-am schimbat denumirea și suntem în noua structură – Archangels MC Topoloveni. Așadar, noi avem un dublu eveniment astăzi. Suntem o adevărată familie aici, la Topoloveni, ne salutăm cu drag oriunde ne întâlnim. Vă dorim zbor plăcut și vânturi ascendente” – a declarat Gheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top