CONTINENTAL FAST LINE. Argeșul are cel mai bun transportator de persoane din România

cosmin-costache-cfl

Cea mai bună companie de transport de persoane din România, în 2023. Acest titlu, obținut într-o competiție de business în care au fost evaluate 5.804 companii sintetizează cel mai bine performanța și renumele național pe care CFL (Continental Fast Line) l-a câștigat în aproape 20 de ani de existență.

30.000 DE PASAGERI/ZI, ZERO ACCIDENTE

Înființată în Mioveni, în 2004, firma are, în prezent, 145 de angajați și o flotă de 137 de autovehicule, autocare și microbuze – norme Euro 6, cu care asigură transport personal în regim regulat, regulat special și ocazional, pentru 30.000 de persoane zilnic.

„Am investit într-o flotă auto modernă, conform standardelor internaționale de siguranță, avem certificate în conformitate cu standardul internațional pentru managementul calității ISO 9001 și acordăm o deosebită atenție experienței șoferilor și conduitei lor exemplare în trafic, pentru ca angajații companiilor noastre partenere să fie tranportați în siguranță. «Zero accidente» este unul dintre KPI-urile pe care Continental Fast Line le-a îndeplinit 100% în toți cei 19 ani de activitate. Le mulțumim clienților noștri pentru fidelitate și recomandare și echipei noastre pentru implicare și oferirea serviciilor la cel mai înalt nivel!”, explică Cosmin Costache, CEO Continental Fast Line.

PARTENERIATE INTERNE ȘI EXTERNE

Compania își desfășoară activitatea în București și în județele Argeș, Timiș, Brașov, Neamț, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Vâlcea și Dâmbovița.
Continental Fast Line acoperă și servicii de transport turistic, la nivel național și internațional. Prin parteneriate cu agenții de turism din țară, autocarele Continental Fast Line au transportat mii de turiști în circuite turistice de neuitat, în toată Europa. Compania asigură, de asemenea, transportul angajaților a nouă dintre cele mai importante companii din România, printre care Automobile Dacia, TWR Automotive Safety Systems, Leoni Wiring Systems, Metalimpex, Metro, Sealynx, precum și transportul echipelor Clubului Sportiv Rapid și ale Federației Române de Polo.

RECUNOAȘTERE NAȚIONALĂ

Această expansiune a transformat un business eficient într-un brand puternic, a răsplătit stabilitatea și seriozitatea companiei prin poziția de lider în domeniul său de activitate, poziție câștigată de două ori la nivel național, în două ediții consecutive ale competiției „Romanian Passenger Transport Company of the Year”. Pe lângă această recunoaștere a calității serviciilor asigurate, compania a primit și „Premiul pentru stabilitate financiară”, în urma analizei evoluției cifrei de afaceri din anii de activitate. Juriul a fost format din reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), Autoritatea Rutieră Română (ARR), Poliția Rutieră, reprezentanți ai patronatelor din transporturi, ai organismelor din domeniul transporturilor și consultanți.

Punem întotdeauna calitatea și siguranța pe primul loc. Fiecare angajat al companiilor partenere Continental Fast Line ajunge zilnic la serviciu și acasă în siguranță și în timp util. Este angajamentul pe care îl respectăm de aproape două decenii. În ultimii trei ani de zile, Continental Fast Line a avut o creștere în medie de cel puțin 10% în fiecare an. Am plecat de la un segment de transport pentru salariații societăților mari, multinaționalele din țară cu care avem contracte, am extins colaborările și suntem în prezent zona licitațiilor pentru contractarea de noi mari clienți.

Prin toate aceste calități, compania își consolidează poziția de lider pe piața de transport de persoane din România și suntem deosebit de mândri de parcursul întregii noastre activități, ce a debutat în Mioveni, județul Argeș”, declară Cosmin Costache, CEO Continental Fast Line.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top