Vino și descoperă selecția de preparate culinare cu gust autentic italian și nu numai, la Trattoria BONAMI!

Au mai rămas doar 4 zile până la marea deschidere!

Ciao, Pitești! Începând de sâmbătă, 30 martie a.c., pe strada Despot Vodă, nr.2 va fi inaugurat cel mai nou restaurant cu valențe italienești din oraș!

În meniu veți putea găsi o varietate de preparate gastronomice italienești, precum diverse sortimente de pizza, paste, gnochhi etc., însă gurmanzii vor avea ocazia să servească și preparatele tradiționale cu specific românesc (ciorbe, supe, ș.a.m.d). De asemenea, cei care doresc să își îndulcească ziua o pot face savurând o porție de clătite cu finetti sau chiar un tiramisu clasic.

Noua locație le oferă piteștenilor șansa de a servi masa într-un cadru plăcut și elegant, iar mâncărurile sunt realizate de bucătari cu experiență în domeniu.

Trattoria BONAMI își propune să aducă un nou concept pe piața HoReCa din județul Argeș, prin prisma meniului destul de variat, designului interior futurist, dar și prin serviciile oferite de personalul calificat. Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag la marea deschidere ce va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10.00.

De precizat faptul că, toate produsele se pot servi atât în locație, cât și la birou sau acasă!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top