S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. ANGAJEAZĂ ECONOMIST

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A., cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de economist la Activitatea Guvernanţă Corporativă.

Atribuţiile de bază ale postului constau în implementarea sistemului de management al activelor în strategia tehnico-economică a societății, elaborarea raportărilor anuale privind durabilitatea și a documentației necesare pentru realizarea lucrărilor specifice domeniului de activitate.

Cerințele și condiţiile de participare la concurs sunt:

-studii economice absolvite cu diplomă de licenţă;
-abilităţi operare PC (MS Office Word, Excel, PowerPoint, Internet);
-cunoștințe limba engleză nivel mediu,
-cunoștințe despre managementul activelor și standardele ESRS și legislația națională pentru reglementarea aspectelor referitoare la raportarea privind durabilitatea.

Concursul constă în susținerea unei probe scrise și a unui interviu.

Bibliografie: Ordinul Ministerului Finanțelor 85/2024 pentru reglementarea aspectelor referitoare la raportarea privind durabilitatea.

Candidaţii interesați vor transmite CV, Consimţământ şi Informaţii la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societăţii secţiunea „Clienţi – Formulare‟) şi copii ale actului de identitate şi actelor de studii, pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau le vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 18.10.2024 inclusiv, ora 16.00.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteți adresa la numărul de telefon: 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.

Foto: Financiarpress.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top