Nu ratați marea REDESCHIDERE și lansarea noului meniu al restaurantului Ador by Păstravaria Brătioara din Pitești!

Descoperă bucuria și bunul gust al noului meniu pregătit cu multă migală de bucătării noștri iscusiți și REZERVĂ chiar acum o masă!

Sâmbătă, 3 august a.c., începând cu ora 20.00, toti iubitorii de preparate gastronomice cu specific mediteranean și fructe de mare proaspete sunt invitati la un eveniment dedicat, ce se va desfășura la restaurantul Ador by Păstravaria Brătioara situat in apropierea Centrului de Diagnostic si Tratament din Pitești, mai exact la doar câțiva pași de zona 0 a orașului.

Live cooking show – surpriza serii pentru cei prezenți

Evenimentul de redeschidere a restaurantului și de lansare a noului meniu cu specific mediteranean și fructe de mare vine la pachet cu un Live cooking show, precum și demonstrații de gătit oferite in fata clienților de către bucătari profesioniști și cu experiență în domeniu.

Iată mai jos câteva fotografii cu o parte din ceea ce veți regăsi în meniul zilnic al restaurantului Ador by Păstrăvăria Brătioara oricând veți dori să comandați sau să optați pentru a face o rezervare în locația noastră din Pitești.

Facem și livrări! Dacă va aflați acasă sau la birou și va este poftă de ceva bun și diferit, va stam la dispoziție pentru comenzi cu livrare.

Asadar, dacă v-am convins, vă așteptăm cu drag să ne fiți alături! Avem locuri suficiente! 🙂

Ne găsiți în Pitești, pe bd. Ion C. Brătianu, nr. 60 (langa Centrul de Diagnostic și Tratament)

Rezervari.: 0742. 092.517

Facebook: Ador by Păstrăvăria Brătioara

VÂ AȘTEPTÂM CU DRAG!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top