Alina Gorghiu, ministrul Justiției: Partidul Național Liberal este „coloana vertebrală a guvernării”

Alina-Gorghiujpg

Ministrul Justiţiei și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a afirmat astăzi, la evenimentul de lansare a candidaților liberali la alegerile locale din Maramureș, că Partidul Naţional Liberal este ”coloana vertebrală a guvernării” și că dacă PNL nu ar fi fost în guvern ” tare mă tem că ajungeau impozitele progresive până la nori şi înapoi”.

”PNL este partidul care asigură, de patru ani stabilitatea economică, socială, financiară, politică. (…) Şi vă asigur că PNL la guvernare va însemna investiţii în continuare în toate domeniile”, a afirmat Alina Gorghiu duminică, în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş.

”PNL a fost coloana vertebrală a guvernării timp de patru ani”

Mai departe, Alina Gorghiu a susţinut că: ”Şi pentru că am ajuns la guvernare, colaborăm pe scena politică cu alte partide, potrivit regulilor democratice, dar realitatea e una singură: PNL a fost coloana vertebrală a guvernării timp de patru ani. Fără PNL tare mă tem că ajungeau impozitele progresive până la nori şi înapoi. Să ne ţină Dumnezeu la guvernare încă 20 de ani liniştiţi ca să menţinem cota unică aşa cum trebuie şi impozitele acolo unde trebuie, din respect pentru cetăţeni şi pentru mediul de afaceri”.

”În această sală, astăzi, avem viitorul preşedinte liberal al României”
”După aceste alegerile locale, imediat trebuie să anunţăm candidatul pentru funcția de președinte al României. (…) Vă asigur de un lucru: în această sală, astăzi, la Baia Mare, avem viitorul preşedinte liberal al României. Pentru că numai un preşedinte de dreapta poate fi factorul de echilibru şi promotorul reformelor necesare României. Plus profilul corect, pro-european, e singura cale firească de dezvoltare a României”
, a mai completat Alina Gorghiu.

Sursă foto: screenshot Facebook/ PNL Argeș

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top