ÎN CURÂND! Obține cel mai bun preț pentru autoturisme, electronice și ceasuri de lux, doar la S.S.A AMANET!

dc7f2588-6c62-4771-8c4d-3a73e66c7210

Dacă aveți nevoie de bani și vă aflați în căutarea unei agenții de amanet din Pitești, veți putea observa că a apărut o nouă casa de amanet – S.S.A AMANET, care va veni în sprijinul celor care au nevoie de o sumă de bani împrumut sau care pot vinde un autoturism, un laptop/telefon sau un ceas de lux.
S.S.A. AMANET își dorește să câștige respectul și încrederea clienților săi prin transparența totală și profesionalismul pe care le vor oferi tuturor prin calitatea serviciilor practicate, fiind cea mai nouă casă de amanet din Pitești.

Cu toții ne-am lovit uneori de problema banilor, sau mai precis de lipsa lor atunci când aveam mai mare nevoie. În curând, un drum la S.S.A AMANET va fi o opțiune avantajoasă și sigură pentru toți cei care au nevoie de valută în timp real!

Dobânda la amanet – de la 0,01% pe zi

S.S.A AMANET vine în sprijinul clienților săi cu o dobândă avantajoasă, extrem de competitivă la amanet, începând de la 0,1% pe zi, pentru orice sumă împrumutată.
De precizat faptul că, dobânda este singurul cost al împrumutului pe care o vei achita în momentul în care dorești să prelungesti contractul de amanet sau să ridici obiectul/autoturismul.
S.S.A AMANET garantează prețuri extrem de competitive, evaluări rapide și se asigură că bunurile clienților sunt protejate, iar datele lor sunt păstrate cu cea mai înaltă confidențialitate.
Firma acceptă o gamă variată de produse electronice, de la telefoane, tablete, laptopuri, precum și autoturisme (multimarcă).

Un alt aspect important de precizat este că S.S.A AMANET se evidențiază prin angajamentul nostru față de transparență și corectitudine în procesul de evaluare. Fiecare obiect sau autoturism este examinat cu atenție și evaluat la valoarea sa reală de către experți în domeniu, iar clienții sunt întotdeauna informați cu privire la procesul de evaluare și la suma oferită pentru bunurile lor.

Unde ne găsiți

Suntem situați la kilometrul 0 al Piteștiului, vis-a-vis de Filarmonica Pitești

Tel.: 0773.874.098

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top