Șeful Direcției Silvice Argeș, distins cu premiul Edmond Blanc de către Consiliul Internațional pentru Conservarea Faunei și a Vânătorii pentru gestionarea durabilă a Fondului Cinegetic 4 Cumpăna

armand-chiriloiu-premiu1


În perioada 18-21 aprilie, în Cascais, Portugalia, a avut loc cea de-a 70-a Adunare Generală a Consiliului Internațional de Vânătoare și Conservarea Faunei Sălbatice (CIC).

La acest eveniment, Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, a fost distins cu prestigiosul Premiul Edmond Blanc de către Consiliul Internațional pentru Conservarea Faunei și a Vânătorii, pentru gestionarea durabilă a Fondului Cinegetic 4 Cumpăna, parte a Romsilva.

„Este o mare onoare să primesc acest premiu în numele României și al Romsilva. Această recunoaștere este rezultatul eforturilor noastre în gestionarea durabilă a resurselor naturale din zona Fondului Cinegetic 4 Cumpăna din Făgăraș și Argeș. Acest premiu ne încurajează să continuăm munca noastră pentru protejarea și conservarea biodiversității”, a declarat Armand Chiriloiu la ceremonia de acordare a premiului, relatează Financiarpress.ro. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top