Alina Gorghiu, ministrul Justiției: „Posturi de asistenți judiciari, redistribuite Tribunalului Argeș”

WhatsApp-Image-2022-10-17-at-15

Alina Gorghiu, ministru al Justiției, președinte al PNL Argeș vine cu vești pozitive! Mai exact, potrivit unui comunicat primit, 6 posturi de asistenți judiciari vor fi redistribuite Tribunalului Argeș pentru acoperirea volumului foarte mare de activitate din cadrul Secției de litigii de muncă.

“Un număr de 6 posturi de asistenți judiciari vor fi redistribuite Tribunalului Argeș ca urmare a nevoii de acoperire a volumului foarte mare de activitate de la secția de litigii de muncă a acestei instanțe. Astfel, din această toamnă, Tribunalul Argeș una dintre instanțele cu cel mai mare grad de încărcătură, va funcționa cu un număr de 12 posturi de asistent judiciar.

Redistribuirea, prin ordin al Ministrului Justiției, are loc în urma unei evaluări ce se realizează pentru toate instanțele, urmare a finalizării în anul 2023 a unora dintre mandatele de asistenți judiciari. Se au în vedere criterii ce țin de gradul de încărcătură a instanțelor dar și altele complementare, pentru a asigura o cât mai bună funcționare a acestor secții”, a mai declarat Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președinte al PNL Argeș, conform informării transmise. (R.C)

Foto arhivă

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top