Ambasadorul Kazakhstanului, vizită la Curtea de Argeș la invitația liberalilor argeșeni

pnl

La invitația președintelui COAL Argeș, Liviu Nicolae, cu sprijinul senatoarei Alina-Ștefania Gorghiu, președinte PNL Argeș, astăzi Curtea de Argeș primește vizita Ambasadorului Kazakhstanului în România, E.S Dl. Nurbakh Rustemov.

La vizita E. S participă și omul de afaceri Constantin Zaharia- secretar general COAL. S-au vizitat mai multe fabrici din diverse sectoare de activitate, în vederea încheierii de parteneriate cu producători locali. Pe agenda vizitei de astăzi sunt companiile SC IPEE AMIRAL IMPEX SRL ( producție de incubatoare pentru păsări de curte), VIVA METAL DECOR SRL ( producție de electrocasnice), EVICON HONEY SRL ( producție de miere și produse conexe), ALEX STAR SRL (producție de conserve din fructe și legume) și obiectivele turistice ale orașului. Prânzul îl va servi tot la un restaurant local, Bistro Subcarpați. Este prima vizită a unui diplomat în Curtea de Argeș de la preluarea funcție de președinte COAL Argeș, și cu siguranță vor mai fi multe vizite la nivel înalt, atât național, cât și internațional, a declarat argeșeanul Liviu Nicolae.

De la preluarea mandatului, atât conducerea PNL Argeș cât și conducerea PNL Curtea de Argeș, acesta a făcut o prioritate în sprijinirea și promovarea mediului local de afaceri.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top