McDonald’s România angajează peste 1.000 de persoane! Care sunt posturile disponibile

maxresdefault

Salariul unui lucrător comercial ajunge la 2.800 de lei net pe lună, iar al unui manager trainer poate atinge 3.700 de lei.

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s pe plan local, a lansat o campanie de recrutare la nivel naţional pentru peste 1.000 de tineri. Posturile scoase sunt pentru funcțiile de lucrător comercial, manager trainer și responsabil ospitalitate. Cele 1000 de locuri sunt în special pentru persoanele de peste 16 ani, pentru persoanele cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare și nu necesită experiența în domeniu.

„Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job.” spune Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald’s în România.

Salariile pentru angajații noi variază în funcţie de poziţia ocupată şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de week-end şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului. Astfel, pentru o normă întreagă de opt ore, un crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, în vreme ce un manager trainer poate avea un venit de 3.700 de lei net.

,,Angajaţii beneficiază de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru cu clienţii sau pentru a deprinde abilităţi de management, cursuri de igienă şi ospitalitate, programe de sprijin în educaţie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru răsplătirea performanţelor” afirmă reprezentanţii companiei.

McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 92 de unităţi în 28 de oraşe, dintre care 46 restaurante cu McDrive şi 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de peste 5.000 de angajaţi.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top