Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județul Argeș, își deschide porțile pe 25 aprilie

Arges-Mall

Așteptat cu entuziasm de comunitatea locală, Argeș Mall își deschide porțile cu o explozie de branduri internaționale și naționale, oferind o experiență modernă și variată de shopping, divertisment și relaxare. Dezvoltat de Prime Kapital, un nume cu o reputație solidă în construcția și managementul centrelor comerciale din Europa Centrală și de Est, acest mall își va marca inaugurarea pe 25 aprilie, transformându-se rapid în cel mai amplu și sofisticat centru comercial din întreg județul.

Cu o suprafață generoasă de peste 77.000 de metri pătrați, distribuită pe două niveluri și înzestrat cu aproximativ 2.000 de locuri de parcare, Argeș Mall promite să satisfacă dorințele locuitorilor din Argeș. În cadrul său, pe lângă nume sonore din industria modei așteptate cu nerăbdare, clienții se vor bucura de un hipermarket Carrefour modern, un spațiu de joacă impresionant de 600 de metri pătrați, o sală de sport de aproape 1.000 de metri pătrați și un food-court spectaculos, cu un design asemănător unei grădini interioare, ce ocupă peste 3.500 de metri pătrați și oferă aproximativ 900 de locuri. În plus, o terasă exterioară, cu peste 250 de locuri și o panoramă încântătoare către Lacul Prundu, va completa oferta de relaxare și socializare.

Argeș Mall se va impune ca destinație de shopping de referință în regiune, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă și preferințelor. Designul său inovator va captiva atenția vizitatorilor, oferindu-le o experiență de neuitat. Accesul facil din Bulevardul Republicii și Strada Târgul din Vale va face din mall o opțiune convenabilă pentru cumpărături și divertisment.

Printre brandurile ce vor face debutul lor în județul Argeș se numără Peek & Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, Smyk All for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, alături de o selecție de nume internaționale și naționale deja consacrate: Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărturești, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esența Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport, Kultho, KVL, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

La etajul centrului comercial, zona de food-court și entertainment va găzdui atât operatori noi pentru județul Argeș, precum Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei, Sheriff Real Food, cât și nume deja familiare publicului local, precum Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia, Pizza Bonita, Pizzeria Sapori Italia, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, împreună cu Elite Slots Casino.

Argeș Mall se angajează să ofere facilități de agrement pentru toate categoriile de vizitatori, inclusiv familii, prin zone de relaxare, locuri de joacă, parcuri, săli de fitness și cazinouri, dar și printr-o gamă variată de servicii: servicii bancare (Banca Transilvania), amanet și schimb valutar (Avangard, Money Gold), pet shop (Fressnapf și Maxipet), optică (Lensa, Optiblu), curățătorie (Mura my laundry), farmacie (Hiperfarmacia Dr Max și Help Net), plafar (Esența Plant), precum și servicii de telefonie (Orange și Vodafone), alături de multe altele.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top