Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a deschis un cabinet medical în Curtea de Argeș

cabinet-arhiepiscopie-1536x1024

„La început de primăvară, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, diferite activități menite să promoveze grija pentru viață, sănătate și dragostea între oameni. În acest sens, după inaugurarea la sfârșitul anului trecut a unei clinici medicale în municipiul Pitești, iată că a fost deschis un nou cabinet medical în municipiul Curtea de Argeș”, informează Arhiepiscopia într-un comunicat.

Cabinetul se va adresa în mod deosebit pacienților proveniți din familii lipsite financiar care suferă de boli ortopedice sau neurologice.

„Inaugurarea noului cabinet s-a făcut prin prezența Înaltpreasfințitului Părinte Calinic Argeșeanul care a săvârșit cu această ocazie slujba de sfințire a spațiului medical. Au fost de față preoți din municipiul Curtea de Argeș, precum și medicii care își vor desfășura activitatea în acest loc. Ierarhul Argeșean a vorbit cu multă bucurie despre medicii care își vor aloca timp să trateze gratuit pacienții cu diferite boli ortopedice sau neurologice. Scopul principal al acestui proiect social-filantropic este acela de a se oferi îngrijire medicală de calitate celor care nu au posibilități financiare pentru a se trata în clinicile și spitalele din țară. Prin investiția realizată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, vor fi oferite condițiile necesare pentru realizarea de investigații medicale care să ducă la recuperarea rapidă a celor aflați în suferință. Prin implementarea acestui nou proiect social-filantropic, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, beneficiarii vor avea acces la servicii medicale de înaltă calitate, accentul fiind pus în mod deosebit pe prevenție, și acolo unde este necesar pe tratament”, se mai arată în comunicatul Arhiepiscopiei.

Cabinetul medical se află vis-a-vis de Peco Lukoil, la parterul blocului, iar cei care vor să meargă la consultație trebuie să aibă bilet de trimitere de la medicul de familie.

Foto: Cristian Gheorghe

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top