S-a deschis cel mai nou laborator de cofetărie din Pitești: Sweet Cakes by Georgiana Iordache

IMG_20240312_171525

Nicio masă în familie sau cu prietenii nu poate fi completă fără un DESERT pe măsură!

Sweet Cakes by Georgiana Iordache, cel mai nou laborator de cofetărie din Pitești vă propune o gamă extinsă de prăjituri, torturi, eclere ș.a.m.d. ce vă pot oferi un răsfăț dulce pe măsură, prin textură, design și un gust… memorabil!

„Cea mai mare provocare supremă este să te convingi pe tine însuți că lucrul pe care doreşti să-l faci cu adevărat merită orice sacrificiu”, este de părere antreprenoarea Georgiana Iordache, o tânără în vârstă de 37 de ani din Pitești, care și-a inaugurat primul său business realizat prin programul Start-up nation: un laborator de cofetărie, unde poate realiza și inova rețete de prăjituri și torturi care ne vor face zilele mai dulci. Toate produsele realizate sunt făcute cu ingrediente proaspete și naturale, nefăcand rabat de la calitate.

De asemenea, tânăra antreprenoare a luat în calcul la momentul deschiderii ca laboratorul să aibă vad comercial, astfel încât să existe cerere pe piață, motiv pentru care locația este situată pe una dintre cele mai importante artere de circulație din municipiu, în imediata proximitate a Colegiului Național Zinca Golescu.

Torturi și prăjituri la comandă – pentru toate evenimentele din viața ta!

Pentru orice ocazie, fie că vorbim aici despre o nuntă/botez/cununie sau onomasitcă, puteți realiza la comandă orice sortiment de tort sau prăjituri aveți nevoie! Tot ce trebuie să faceți este să dați un telefon și să anunțați exact când aveți nevoie. Mai mult de atât, dacă micuța sau prichindelul tău își serbează ziua de naștere, noi suntem aici pentru a îi putea pregăti tortul aniversar cu personajele lui preferate sau un model preferențial.

CONTACT:
Adresa: Pitești, Arges, Romania, strada Egalității, nr.46
Pentru comenzi: 0727.827.121

Facebook: Sweet Cakes by Georgiana Iordache

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top