AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! CURSURI DE GIMNASTICĂ RITMICĂ LA CASA DE CULTURĂ A STUDENŢILOR PITEŞTI

CASA-STUDENTULUI

NU RATAŢI!

Școala de dans STARFIX din Pitești anunță începerea înscrierilor pentru noi grupe de gimnastică ritmică!

Nu mai sta pe gânduri și dă-ne un telefo[ Pentru înscrieri  sau pentru mai multe detalii și informaţii puteţi apela numărul de telefon 0799.378.737 sau ne puteți contacta pe pagina noastră de  Facebook – Cursuri de Dans Pitesti.

De ce să alegi pentru copilul tăi școala de dansuri „STARFIX”?  

Şcoala de dansuri „STARFIX” organizează cursuri de inițiere și de performanță pentru toți cei interesați. Vârsta minima este de 5 ani. Ba mai mult, cursurile sunt flexibile, iar experienţa antrenorilor şi instructorilor, membri ai Federaţiei Române de Dans Sportiv, este dovedită prin numeroasele distincții câștigate de-a lungul timpului și sportivi formați. Şcoala de dansuri “STARFIX “ oferă garanţia prestării unor servicii de înaltă calitate, iar cursurile de dansuri se organizează într-o zonă ultracentrală, în cadrul Casei de Cultură a Studentilor Pitesti, de pe strada Panselelor nr 2 Piteşti, lângă Hotel Metropol. Aici cursanții se pot bucura de o gamă largă de dansuri: salsa, rueda, merengue, bachata, tango argentinian, dans sportiv: samba, cha cha cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, vals vienez (n.r. valsul miresei la nunta), tango şi multe altele.

Cursurile de dans sunt structurate astfel încât să acopere cerinţele și nevoile tuturor participanţilor. Cu noi vă veți menţine în formă, vă veți modela corpul, învăţaţi să vă mişcaţi elegant şi încercaţi să vă faceţi noi prieteni pe ritmuri de Samba, Rumba, Cha-cha, Salsa, Merengue, dar şi pe cele Standard cum ar fi Valsul Vienez sau Tangoul Argentinian. Aici îi poți oferi copiliul șansa să se echilibreze emoţional şi să trăiască într-un mod sănătos. Aparatura de înaltă performanță și saltelele tatami ajută dezvoltarea armonioasă a copilului, menținând sănătatea fizică și psihică.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top