Cadou de Crăciun de la Auchan România: garduri separatoare în culori de sezon

Dacă mergeți la Auchan Bradu (Argeș), să vă înarmați cu multă răbdare și putere de înțelegere. S-au gândit cei de la Auchan, că separarea cumpărătorilor cu niște garduri ornate cu bandă cu două culori (roșu/alb) este exact ce trebuie, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. De sezon, așa. Ca să vă obișnuiți cu culorile. Și cu ieșirea pe un culoar semi-iluminat, pe o ușă susținută de o cărămidă, în lateralul centrului comercial.

Și pentru că nu e suficientă verificarea certificatului verde o singură dată, veți avea parte de două (2) verificări. Una dintre ele la ieșirea de la cumpărături.
Au pierdut ei puțin trend-ul cu montarea gardurilor, dar trag tare să recupereze, acum, pe final de an, când fluxul de cumpărători va fi mult mai mare decât în mod normal.

Deși recent au fost adoptate o serie de măsuri care sunt menite să ne aducă mai aproape de normalitate, Auchan a găsit de cuviință să monteze aceste garduri despărțitoare, să creeze aceste culoare care au generat un val de nemulțumire publică.

Spor la cumpărături! La mulți ani, România!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top