Care sunt avantajele utilizării unui proxy? Cele mai bune servere proxy pentru a naviga anonim

Ce este un server proxy?

Serverele proxy oferă o modalitate simplă de a masca navigarea pe internet și alte activități de rețea, acționând ca un intermediar între computerul dvs. și site-ul web, atunci când sunteți conectat o rețea. Este util să folosiți un server proxy dacă doriți să navigați pe internet anonim sau dacă doriți să depășiți anumite restricții de conținut.

Întrucât serverele proxy se găsesc între computer și conținutul solicitat, acestea limitează capacitatea unui server de a vă identifica în mod specific activitatea. Cu alte cuvinte, dacă accesați un site web printr-un proxy, site-ul web va înregistra traficul că provenind de la adresa IP a serverului proxy, și nu de la adresa IP personală.

BrightData (fost Luminati) este un furnizor de proxy premiat (clasat ca cel mai bun serviciu proxy în 2021), cu performanțe excelente de scraping. Având o astfel de reputație, nu există nicio îndoială de ce este alegerea preferată a celor mai mulți utilizatori de servere proxy.

Proxy-urile Bright Data sunt foarte apreciate de utilizatori pentru că au unele dintre cele mai bune funcții.

Bright Data are cel mai mare grup de IP-uri de pe piața de proxy, cu peste 74 de milioane de proxy active. Bright Data oferă cea mai bună acoperire proxy și direcționare geografică, serviciul lor fiind extins în toate țările lumii.

Prin urmare, acestea sunt cele mai bune pentru sarcini specifice, cum ar fi scraping și crawling web, protecția mărcii, verificarea anunțurilor și auditarea SEO, printre altele.

Sunt oferite proxy din categoriile rezidențial, datacenter și mobile proxy. Fiecare dintre aceste tipuri de proxy este conceput pentru a îndeplini mai multe sarcini specifice, în mod eficient.

Pentru utilizatorii mai puțin experimentați, extensia Bright Data pentru browserul Chrome îi ajută să își configureze conexiunea cu doar câteva click-uri, deoarece proxy-urile sunt integrate în browser-ul Chrome.

Puteți testa serviciile Bright Data proxy rezidențial GRATUIT pentru 7 zile: Testeaza GRATUIT pentru 7 zile

Profitați de oferta promoțională BrightData și primiți $250 GRATUIT (după ce depuneți $250): Oferta PROMO $250 GRATUIT

Navigați în siguranță pe internet!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top