Casa de Cultură a Studenților Pitești, pe scenă la „IaȘi Dansează”

5fe0a261-4b9f-4a1b-ae33-ee26f2abae99

Delegația Casei de Cultură a Studenților Pitești, condusă de coregraful piteștean Daniel Ionescu, s-a întors de la Festivalul Național de Dans – IaȘi Dansează cu rezultate remarcabile.

La ediția din acest an numărul dansatorilor participanți la Festivalul Național de Dans „IaȘi Dansează” a fost impresionant. Această competiție are ca scop schimbul cultural și de experiență artistică între tinerii dansatori din România. Competiția a avut loc în perioada 25-27 noiembrie a.c., iar trupa STARFIX a Casei de Cultură a Studenților Pitești și Gymnastic Star Bradu au reprezentat așa cum se cuvine CCS Pitești.

Locul I la trei genuri

„Felicitări organizatorilor și participanților pentru toată munca depusă și pentru rezultatele obținute. Ai noștri s-au calificat în Gală cu unul dintre dansurile participante ”Fiesta Latino”. La final, rezultatele au fost merituoase: locul I la trei genuri (cu Ciuleandra, cu Tribalul și cu Fiesta Latino), locul II la show revue, dans de caracter, acro street, duet, iar locul III la solo caracter. De acum, începem pregătirile pentru următoarele competiții”, a transmis Nicolae Militaru, director al CCS Pitești.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top