MEGA-EVENIMENT! GALĂ DE BOX PROFESIONIST LA SALA SPORTURILOR DIN MIOVENI

În premieră! Centura Mondială la Categoria Mijlocie – IBA World Title Middleweight Divison – pusă la bătaie, la Mioveni!

La Sala Sporturilor Mioveni va avea loc, în data de 5 mai a.c., o gala de box profesionist în cadrul căreia se vor lupta unii dintre cei mai titrați pugiliști români. Adversarii lor vor fi boxeri de talie internațională, cu palmaresuri bogate. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din orașul Mioveni și va aduce în premieră în România Centura Mondială la Categoria Mijlocie – IBA World Title Middleweight Division, pentru care se vor lupta Flavius Biea, unul dintre cei mai bine clasați români în topul Mondial și argentinianul Juan José Velasco, deținător a numeroase titluri internaționale. Meciul dintre cei doi, pentru titlul Mondial IBA, se va disputa pe durata a 12 reprize.

În gala de box de la Mioveni vor lupta și alte nume importante precum Amansio Paraschiv, James Chereji, Mihai Nistor, Mirel Dragan, Alexandru Niță, Valentin Mogos, Mihai Vaduva si Claudiu Ienci.

Biletele de pot cumpara de AICI

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top