Video | Ceartă între Ionică și Apostoliceanu la deschiderea magazinului de prezentare al clubului FC Argeș!

Astăzi a avut loc deschiderea magazinului de prezentare al clubului FC Argeș, care este situat în centrul oraşului Piteşti, într-un spaţiu de la parterul Casei Cărţii.

La inaugurare au fost prezenţi o parte dintre componenții echipei, staff-ul tehnic, conducerea clubului, foste glorii ale grupării din Trivale, reprezentanţi ai autorităţilor locale, suporteri ai alb-violeților.

Din păcate, și la acest eveniment, cei prezenți au asistat la un schimb de replici acid între primarul Cornel Ionică și viceprimarul Sorin Apostoliceanu. Cei doi s-au contrat pe tema formatului de desfășurare a festivității de deschidere. Cornel Ionică a dorit să spună câteva cuvinte exclusiv pentru reprezentanții presei, care erau prezenți în incintă, în timp ce viceprimarul a acuzat faptul că un consilier local ar fi fost nevoit să aștepte afară.

De suferit a avut și Ionuț Badea, antrenorul alb-violeților fiind nevoit să își întrerupă interviul din cauza șicanelor dintre cei doi.

Încă o notă proastă pentru cei doi alesi locali, care, din ce în ce mai des în ultimul timp, au astfel de ieșiri necontrolate în spațiul public și în prezența presei.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top