COIN – Aplicația care a devenit virală pentru că își plătește utilizatorii în timp ce aceștia STAU ACASĂ

COIN este o aplicație care îți oferă posibilitatea de a câștiga bani reali, în timp ce te ocupi de activitățile pe care le desfășori în mod curent. Este utilizată la nivel global (în peste 120 de țări).
Deși, inițial a fost concepută pentru utilizatorii care se deplasează dintr-un punct în altul, odată cu aparția pandemiei provocată de Coronavirus, dezvoltatorii aplicației au venit cu un update care le permite utilizatorilor să colecteze monede virtuale (numite COINS) și atunci când staționează într-un punct fix (ACASĂ).

Ulterior, monedele virtuale pot fi schimbate în bani reali care pot fi retrași în contul tău bancar, sau le poți folosi pentru achiziționarea de diverse produse (Apple Watch, PlayStation 4 etc) direct din aplicație.

În rândurile care urmează o să va explic care sunt modalitățile de a colecta aceste monede virtuale, cu ajutorul aplicației COIN.

Primul pas este instalarea aplicației. COIN rulează pe telefoane, tablete, care au ca sistem de operare Android și iOS. COIN este o aplicație 100% sigură, fiind verificată și aprobată de Google Play & Apple Store.
Instalarea aplicației se face prin accesarea următorului link: INSTALEAZĂ COIN APP

După instalare, trebuie să creezi un cont (durează doar 20 de secunde). Introdu o adresa de email valida și o parolă, apoi accesează-ti contul.
Vei avea în față o harta a zonei în care te afli, prezența ta fiind marcată printr-un un mic cerc, care se mișcă în timp ce te deplasezi.
În partea de jos a ecranului există 3 butoane mari. Pentru început ne vom concentra asupra butonului din centru (cel cu pictograma unui ciocan). Va trebui să faci click de 15 ori pe acest buton, pentru a începe colectarea de COINS în mod automat. Odată activată, funcția „Auto Collect” îți va permite să colectezi monedele în mod automat, fără a mai fi nevoie să apeși butonul (ciocan) de fiecare dată.

Modalități de colectare a monedelor:

1 – activarea “Home Base”

Această funcție este adaptată situației actuale cauzată de Coronavirus, în acest sens, dezvoltatorii aplicației au implementat un update care permite utilizatorilor să colecteze monede virtuale (numite COINS) și atunci când staționează într-un punct fix (ACASĂ).
Pentru a activa funcția de colectare a monedelor atunci când rămâi pentru o perioada mai lungă într-un punct fix (denumită “Home Base”) trebuie să “minezi” de 3 ori consecutiv în același punct, adică să apeși pe pătratul respectiv și apoi să rezolvi un mic joc – să aliniezi niște pătrățele colorate sau să le imperechezi câte 2 (făcând click pe culoarea respectivă).
În momentul activării “Home Base”, pe hartă, va apărea un pătrat format din 9 zone mai mici.
Colectarea monedelor în “Home Base” se face atât în modul manual – click pe acel ciocan de fiecare dată după ce rezolvi acel mini-joc) sau automat – aplicația colectează automat monedele, la diferite intervale de timp.

IMPORTANT: pentru fiecare oră consecutivă în care rămâi în același punct (ACASĂ), se acordă un bonus care ajunge până la 100%! Dacă rămâi o ora, vei primi cu 10% mai multe monede, dacă rămâi 5 ore, primești cu 50% mai mult, iar după 10 ore, primești cu 100% mai multe COINS.
Dacă ai părăsit zona, bonusul se resetează, și începi din nou de la 1.

2 – vizionarea de reclame video

Utilizatorii au posibilitatea de a viziona scurte reclame video (10-30 de secunde), primind în schimb COINS. Numărul monedelor diferă în funcție de planul corespondent fiecărui utilizator (de la 1 la 17 coins pentru fiecare reclamă).
Apasă pe iconița cu triunghiul verde pentru a viziona o reclamă, iar la final revino în aplicatie. Monedele vor fi adăugate in balanța ta.

3 – verificare “BIG GEOMINES”

Fiecare zonă (pătrat) are o anumită valoare. Unele dintre acestea oferă un număr mai mare de COINS. Acestea se numesc “BIG GEOMINES”.
Primești monede dacă ajuți la verificarea acestor “BIG GEOMINES”
Pentru acest lucru trebuie să dai click pe iconița albastră (cu 3 steluțe) care apare atunci când aceste “BIG GEOMINES” sunt disponibile, și să apezi pe semnul din dreptul fiecărei valori.
IMPORTANT: primești monede pentru această verificare DOAR dacă ești în primii 200 de utilizatori. Cu cât efectuezi această validare mai repede, numărul de monede pe care îl primești va fi mai mare.

4 – BACKGROUND REWARDS

Această este una dintre cele mai apreciate funcții ale aplicației COIN. Îți permite să colectezi monede și atunci când nu folosești aplicația (de exemplu în timpul nopții).
BACKGROUND REWARDS se activează automat la 5 minute după ce părăsești aplicația. Timpul în care poți colecta monede în timp ce aplicația este închisă, variază între 3 și 9 ore, în funcție de planul fiecărui utilizator (BASIC – 3 ore, PRO – 9 ore).

5 – BONUS DROPS

La fiecare 7 zile (calculate din momentul înscrierii în aplicație), utilizatorii primesc în mod gratuit un anumit număr de COINS. Și în acest caz, numărul de monede diferă în funcție de planul fiecărui utilizator (planul PRO primește mai multe monede decât planul BASIC). Valoarea acestui bonus se multiplică până la 10, în funcție de cât de mult folosești aplicația.

6 – recomandă COINS prietenilor

Poți recomanda COINS prietenilor tăi și câștigați împreună. Fiecare nou utilizator pe care îl recomanzi primește gratuit 1000 de monede, iar tu vei primi 10% din totalul monedelor colectate de fiecare prieten, pe toată perioada cât acesta folosește aplicația.

Dacă te-ai familiarizat cu COIN și vrei să treci la nivelul următor, ai posibilitatea de a achiziționa un plan superior: PLUS sau PRO, ceea ce îți perimite creșterea câștigurilor de 36 de ori (planul PRO).

Instalează COIN și începi să câștigi! Primești 1000 de COINS gratuit: INSTALEAZĂ COIN APP

Comentează prin Facebook:

Share this post

2 Replies to “COIN – Aplicația care a devenit virală pentru că își plătește utilizatorii în timp ce aceștia STAU ACASĂ”

  1. Dragos Brabulescu spune:

    Foarte interesanta. Am instalat-o ieri, si azi am deja 1900 de COINS. Vreau sa adun suficiente monede ca sa imi cumpar un Apple Watch. Abia astept sa se termine criza, sa ne putem misca, pentru ca am vazut ca daca te deplasezi, primesti mai multe monede (am fost la cumparaturi).

  2. Letia N. spune:

    Cum se instalează COIN pe mobil ? Nu reușesc . Cu mulțumiri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top