Copiii de la grupul vocal „Glasul Arhanghelului” –  contribuie la realizarea icoanei în mozaic a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou la Catedrala Națională

Glasul-arhanghelului

În luna aprilie, Grupul Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române a anunțat public că își asumă misiunea de a contribui la realizarea icoanei în mozaic a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou la Catedrala Națională. Din dragoste pentru Ocrotitorul Bucureștilor, și copiii de la Grupul vocal ”Glasul Arhanghelului” din județul Argeș, coordonat de către Ștefania Păcioianu, se alătură demersului inițiat de arhidiaconul Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale și, totodată, fondatorul și dirijorul celui mai cunoscut și apreciat grup psaltic de muzică bizantină din ortodoxie.

Grupul vocal ”Glasul Arhanghelului” din comuna Micești s-a remarcat, de la înființare, prin iubirea față de cântările bisericești, dar și față de cântecele patriotice, repertoriul copiilor fiind unul extrem de vast și atingând ambele domenii. Membrii grupului vocal ”Glasul Arhanghelului” și-au propus ca până la sfârșitul acestei săptămâni să doneze suma de 5.000 lei și să nu se oprească aici, relatează stiripesurse.ro.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top