Cătălin Cârstoiu – pe locul 3 în TOPUL medicilor cu cele mai mari venituri din România

catalin-carstoiu

În urma unui top realizat de jurnaliștii de la cotidianul Libertatea cu privire la câștigul obținut de rectorii și decanii Universităților de Medicină și Farmacie din țară care, totodată, prestează și servicii medicale în diferite clinici și spitale private, argeșeanul Cătălin Cârstoiu ocupă locul 3, la nivel național.

Așadar, conform informațiilor furnizate de Libertatea, medicul argeșean Cătălin Cârstoiu figurează cu un venit lunar de 10.000 de euo. Acesta este managerul Spitalului Universitar din București, dar și decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Carol Davila. ”Așa arată veniturile sale pe anul 2021, potrivit declarației de avere: salariu Spitalul Universitar de Urgență București: 400.837 de lei; salariu UMF Carol Davila: 188.594 de lei.  Managerul Spitalului Universitar a declarat doar două surse de venit. Cumulate, acestea îl aduc pe podium, cu salarii de 10.000 de euro pe lună (peste 50.000 de lei). Ziarul nu a luat în calcul și suma câștigată din investiții la clinica privată Anemona Clinical Services, peste 400.000 de lei, ci doar veniturile din salarii”. Contactat de jurnaliștii Libertatea pentru a fi întrebat cum se împarte între UMF și funcția de manager de spital, Cîrstoiu a răspuns printr-un mesaj: „Cred că cel mai bun mod să aflați este să îmi întrebați studenții, pacienții, colegii, colaboratorii, dar și familia. Eu unul văd cu prisosință doar consecințele, și bune, și rele”…” a afirmat medicul Cîrstoiu.

Vă reamintim că, medicul argeșean Cătălin Cârstoiu este finul lui Traian Băsescu și fiul fostului deputat PD . de Argeș, Ion Cârstoiu. (Răzvan Ciobanu)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top