Curtea de Argeș – gazda spectacolului „Oamenii Dreptății”, pe 25 aprilie: povești spuse de voci neconvenționale, teatru, film scurt și muzică

Spectacolul Oamenii Dreptății, un format complex care implică povești spuse pe scenă de oameni din domenii variate, dar și momente de teatru, poezie și muzică ajunge pe 25 aprilie, de la ora 18:00, pe scena Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.

Profesioniști din justiție, jurnaliști, profesori, artiști și studenți, toți vin în fața publicului cu povești despre dreptate și nedreptate în toate formele ei, în viețile personale și cele profesionale, în lume în general.

Urcă pe scenă, între alții, Carla Lunguți – jurnalist și ex- Recorder, Ada Butnaru – avocat, George Gîlea – jurnalist Radio România Cultural, Mihaela Pripici (Pripi) – stand up comedian, Grațiela Căvescu – profesor. Lista completă de speakeri și momente va fi anunțată pe paginile de Facebook și Instagram oficiale. Spectacolul va fi completat de trupa de teatru AdHoc, o proiecție de film scurt și un mini-recital semnat de Cristina Lupu.

„Curtea de Argeș este al doilea oraș în care ajungem cu spectacolul anul acesta. Ne-am propus ca în 2024 să ducem show-ul în mai multe zone din țară, nu doar în București, și mă bucur că finalul lunii aprilie ne găsește aici. Cred foarte tare că aceste spectacole în care în fața publicului vin oameni atât de diverși cu povești atât de personale sunt un motor pentru o lume mai bună”, a declarat Doru Toma, inițiatorul spectacolului Oamenii Dreptății.

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook. Oamenii Dreptății Curtea de Argeș este un spectacol produs de Leaders for Justice, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart și Asociația INK – Innovation Needs Knowledge, cu sprijinul KAS Rule of Law Programme South East Europe.

Partenerul evenimentului este Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu din Curtea de Argeș. Leaders for Justice este o comunitate de tineri juriști absolvenți ai celui mai important program de bpregătire profesională a unei viitoare generații integre de profesioniști în justiție.

Pentru detalii suplimentare:
Doru Toma
E-mail: oameniidreptății@gmail.com
Iulia Georgescu
E-mail: adghepart@gmail.com
tel. 0723.060.165

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top