Dacia și NNG simplifică actualizarea hărților de navigație prin intermediul unei aplicații

dacia-media-nav-696x392

Dacia și NNG, companie specializată în sisteme de navigație și infotainment, vor oferi clienților Dacia posibilitatea de a-și actualiza hărțile de navigație prin intermediul unei aplicații pentru smartphone.

Actualizarea hărților de navigație de la bordul vehiculelor nu a fost niciodată atât de simplă!

„Dacia și NNG, companie specializată în dezvoltarea viitoarelor generații de sisteme de navigație și de infotainment pentru industria auto, s-au asociat pentru a oferi posesorilor de vehicule Dacia posibilitatea de a-și actualiza hărțile de navigație direct prin intermediul aparatului smartphone.

Conținutul sistemului de navigație poate fi astfel actualizat cu ajutorul unei aplicații ușor de utilizat.

Aplicația Dacia Map Update le permite clienților să selecționeze și să descarce hărțile zonale direct pe smartphone. Apoi este suficient ca telefonul să fie conectat la vehicul cu ajutorul unui cablu USB, să fie deschisă aplicația și să se descarce hărțile selecționate direct pe Dacia Media Nav. Actualizările se fac de acum în doar 15 minute, ceea ce reprezintă o economie de timp importantă pentru clienții Dacia” anunță compania într-un comunicat oficial.

Primele 6 actualizări (2/an timp de 3 ani) sunt gratuite. După 3 ani, posesorul va putea să achiziționeze hărțile pe care dorește să le aibă în variantă actualizată la bordul vehiculului.

Aplicația Dacia Map Update este disponibilă de pe acum pentru aparatele care funcționează cu Android pe Google Play Store, și va fi disponibilă în viitorul apropiat și pentru aparatele care folosesc sistemul iOS. Aplicația este deja compatibilă cu vehiculele Dacia echipate cu un sistem Media Nav dispunând de funcția Android Auto.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top