Alianţa USR-PLUS îi solicită preşedintelui Iohannis să declanşeze referendumul pe justiţie

Alianţa USR-PLUS îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să declanşeze referendumul pe justiţie, pentru că România nu mai poate aştepta şi nu mai poate continua cu acest tip de guvernare.

Liderul USR, Dan Barna, a precizat că nu întâmplător Comisia de la Veneţia a spus în recomandări că secţia specială pentru anchetarea magistraţilor trebuie desfiinţată, pentru că este în realitate o miliţie pe care şi-a construit-o Liviu Dragnea şi a cărei primă victimă este în acest zile dna Kovesi.

”Este cel mai bun moment pentru societatea din România să avem această dezbatere şi întrebarea este una foarte simplă: Sunteţi de acord că persoanele condamnate penal să nu mai poată candida la funcţii alese în România? Atât de simplu este. Este o decizie pe care România trebuie să o ia, pentru că ceea ce vedem în aceste zile este doar primul act dintr-un scenariu în care putem vedea pe stradă maşinile negre şi dosarele fabricate din anii interbelice. Din acest punct de vedere, cerem preşedintelui Iohannis declanşarea referendumului pe justiţie. România nu mai poate aştepta şi nu mai poate continua cu acest tip de guvernare, pentru că în acest ritm, în doi ani de zile s-ar putea ca alegerile să nu mai existe sau să fie doar o farsă”,

a susţinut liderul USR.

El a spus că îi va transmite şi direct preşedintelui această solicitare.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top