Deputatul Nicolae Pavelescu: „Investițiile în infrastructură rutieră se mișcă bine în guvernarea PSD!”

Deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu spune că investițiile în infrastructură rutieră se mișcă bine în guvernarea PSD, dovadă fiind creșterea de 35% față de 2022 și de 70% față de perioada similară din 2021.

”Inaugurarea primului tronson al autostrăzii de centură a Bucureștilor reprezintă o adevărată expresie a capacității manageriale a echipei ministrului Transporturilor. Tronsonul respectiv a fost finalizat cu 7 luni mai devreme și a fost dat în funcțiune firesc și fără festivism. Trebuie remarcate investițiile-record în infrastructură în acest an. Sunt deja 64 miliarde de lei, bani efectiv cheltuiți în 10 luni din 2023!

O altă reușită importantă, de actualitate, este aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru secțiunea montană a Autostrăzii Unirii-A8,respectiv Miercurea Nirajului-Leghin (159 km). Se deschide astfel cale liberă procedurilor de licitație pentru proiectare și execuție.

Constructorul austriac PORR a început lucrările pe Secțiunea 4 a autostrăzii A1 Sibiu – Pitești și a demarat șantierul pe primul tunel adevărat în construcție pe o autostradă din România, una dintre cele mai lungi astfel de structuri de pe toată autostrada de la Pitești la Sibiu.”, ne transmite deputatul PSD Nicolae Pavelescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top