Recital cameral susținut de pianistul Nicolae Dumitru, la Filarmonica Pitești

filarmonica-bun-1

Filarmonica Pitești organizează vineri, 8 decembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, recitalul cameral susținut de pianistul Nicolae Dumitru. În cadrul recitalului vor fi și proiecții realizate de Andrei Silviu de la TVR.

În program: J. Ph. Rameau – Suita în la minor, Frederic Chopin – 4 Valsuri și Balada nr. 1 în sol minor și Maurice Ravel – Gaspard de la nuit.
Nicolae Dumitru a studiat pianul la Academia Rusă de Muzică „Gnessin“, la clasa maestrului emerit Mihail Sayamov. În perioada petrecută străinătate, a concertat ca solist al Filarmonicii Academice de Stat din Moscova, al Filarmonicii de Stat din Chișinău şi al filarmonicilor din Nijni – Novgorod, Omsk, Novosibirsk, Belgorod. După întoarcerea în ţară, a evoluat și pe scenele principalelor filarmonici din ţară. De asemenea, a concertat la Stockholm, Viena, Baden am Wien, Lisabona, Madrid, Barcelona, Budapesta, Veneţia şi Roma. Este inițiatorul proiectului concertistic în aer liber „Armonii de Toamnă”, al spectacolului „Poveste pentru pianist şi măşti“ și al proiectului naţional de recitaluri educative „ConCerto!“, adresat tinerilor interpreți şi susținut în filarmonici şi centre culturale din ţară.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro.
Prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonamentele rămân valabile.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top