Doi dintre agresorii jandarmeriței Ștefania Nistor, la mitingul Diasporei din 10 august 2018, condamnați definitiv la închisoare cu executare

Curtea de Apel București i-a condamnat, astăzi, pe doi dintre agresorii jandarmeriței Ștefania Nistor, la mitingul Diasporei din 10 august 2018, la închisoare cu executare, iar alți cinci rămân cu pedepse cu suspendare, potrivit minutei instanței.

Astfel, Curtea de Apel București l-a condamnat astăzi pe Ionuț-Liviu Cojoacă la doi ani și nouă luni de închisoare cu executare, iar pe Daniel Dumitru la doi ani și opt luni de închisoare.

Conform actelor medicale, jandarmerița Ștefania Nistor a suferit leziuni minore, însă pe toata suprafața corpului, în urma loviturilor aplicate de cei huligani cu pumnii și picioarele, iar echipamentul din dotare pe care îl purta (cască, scut ș.a.) a atenuat forța acestor lovituri.

Aceasta este prima sentință definitivă în dosarele penale demarate de procurori după violențele de la mitingul Diasporei. În ceea ce privește violențele comise de jandarmi, dosarul este plimbat între instanțe, după o primă decizie de clasare dată de procurorul DIICOT Doru Stoica, infirmată ulterior.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top