Elixir Flowers Shop – locul din centrul Piteștiului unde vei găsi buchete de flori și aranjamente florale pentru toate evenimentele din viața ta!

Povestea noastră a început cu o mică afacere de familie din pasiune pentru flori, iar din acest motiv am făcut tot posibilul pentru a fi mai aproape de clienți!

La noi tot timpul vei găsi un zâmbet și o față prietenoasă dornică să te ajute! Totodată, la noi
găsești cele mai frumoase buchete de flori și aranjamente florale pentru toate momentele importante din viața ta și a celor apropiați.

Suntem o echipă de floriști tânără în continuă dezvoltare și pentru că vrem să vă oferim cele mai bune servicii și produse, încercăm să ne punem mereu în temă cu trendurile în materie de design floral. De asemenea, folosim întodeauna furnizori de flori și materiale de încredere, care ne oferă produse de calitate, cu o varietate foarte mare de soiuri de flori, pentru ca noi, la rândul nostru, să oferim calitate clienților noștri.

La atelierul nostru de flori găsești cele mai deosebite și aparte flori, la prețuri competitive, iar orarul de funcționare sigur este cel mai lung din oraș, fiind disponibili până seara, dar îți garantăm că găsești o echipă de floriști implicați, care să te primească cu căldură, să te consilieze atunci când tu nu știi ce vrei sau ce s-ar potrivi nevoilor tale! O echipă entuziastă care să te trateze cu respect și bun simț, să îți ofere variantă de flori sau alte plante potrivite pentru evenimentul sau spațiul tău de acasă ori de la birou!
Elixir Flowers Shop oferă serviciile unei florării complete: buchete de flori pentru diverse ocazii, aranjamente nunți și botezuri, aranjamente și proiecte corporate, aranjamente și coroane funerare.

Nu livrăm doar flori, ci livrăm o experiență de viață de neuitat pentru tine și cei dragi!

Apelați cu încredere la serviciile oferite de Elixir Flowers Shop! Echipa noastră va face din
evenimentul dumneavoastră o prioritate. Suntem pregătiți să răspundem cu promptitudine
și entuziasm solicitărilor dumneavoastră! Vă așteptăm în municipiul Pitești, bulevardul Ion C. Brătianu, nr.33 sau ne puteți suna la 0762. 134. 919 / 0769. 054. 396

Suntem și pe Facebook: Elixir Flowers Shop

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top