„Femeia” – celebrată de membrii Asociației „Organizația Județeană Argeș” Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere

333082930_6241718132515222_7000744599331336103_n

Vineri, 24 februarie a.c., sub genericul „Flori de primăvară”, Asociația „Organizația Județeană Argeș” Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere a organizat o manifestare culturală dedicată doamnelor din asociație. Aflat la a treia ediție, evenimentul a inclus – printre altele – o expunere dedicată româncelor care au scris istorie, un recital poetic, un moment coral și vernisajul unei expoziții de goblenuri.

Doi parlamentari argeșeni PSD – prezenți la eveniment

La manifetarea cultural-artistică ce s-a desfășurat la Casa Armatei (n. red. Cercul Militar Pitești), au luat parte și senatorul PSD Cristina Stocheci și deputatul Simona Bucura-Oprescu. De asemenea, nu a lipsit nici George Rotaru, managerul Rotarexim SA, prrecum și Cornel Popescu, directorul Muzeului Județean Argeș.

Asociația „Organizația Județeană Argeș” Basarab I este continuatoarea tradiţiilor organizaţiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere existente pe teritoriul judeţului Argeş încă din anul 1864, imediat după „Mica Unire”! (Antoniu NEGUȚ)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top