Florin Bogdan Proca a anunțat că nu mai candidează pentru un nou mandat de primar la Primăria Berevoești

Florin-Bogdan Proca


Florin Bogdan Proca, cel mai tânăr primar din țară, care a fost ales edil al comunei argeșene Berevoești la doar 24 de ani, a făcut anunțul pe contul său de socializare că nu va mai candida pentru un nou mandat. Motivul deciziei sale este dorința de a se dedica mai mult familiei și de a porni pe un nou drum în cariera sa profesională. După trei mandate de primar, el consideră că și-a îndeplinit datoria față de comunitate și a respectat promisiunile făcute în timpul mandatului său.

„Stimați cetățeni și prieteni,

Prin prezentul mesaj, doresc să anunț public decizia mea de a nu candida pentru funcția de primar al comunei Berevoești, la alegerile locale ce vor urma anul acesta.

A fost o hotărâre grea, cu emoții și trăiri, dar este o decizie strict personală fără a exista alte motive (juridice sau de altă natură) sau o altă apartenență politică.

Acest moment nu este un pas în spate, voi rămâne lângă echipa din care fac parte, și o voi susține cu mândrie pentru că este o echipă puternică, formată din oameni și pentru oameni.

Acum, la finalul celui de-al treilea mandat de primar, mă consider mulțumit de activitatea mea, de tot ce am realizat în cei 12 ani aflat în fruntea primăriei. Astăzi, sunt împlinit că am reușit să fac echipă cu fiecare dintre dumneavoastră și acum putem privi în urmă cu plăcere.

Dacă consider aceste clipe, momentul de bilanț pentru întreaga mea activitate, rezultatele sunt pozitive atât pe plan politic cât și administrativ, fapt care îmi demonstrează că toate promisiunile mele au fost obligații îndeplinite. Pe viitor îmi doresc să acord o mai mare atenție familiei si parcursului meu personal, fapt pentru care am convingerea că îmi înțelegeți pe deplin decizia. Personal vă voi respecta continuu și vă consider o parte importantă din acest capitol, din viața mea.

Dragi locuitori ai comunei Berevoești, doresc încă odată să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o continuu încă din luna iunie 2012, când, cu ajutorul dumneavoastră am devenit cel mai tânăr primar din județul Arges, la doar 24 de ani.

Vă mulțumesc pentru tot ce am învățat de la fiecare dintre dumneavoastră, vă asigur în continuare de tot respectul și aprecierea mea și vă garantez că toată viața vă privesc ca fiind o familie, o familie unită pentru comunitatea în care trăim”.

Cu deosebit respect,

Florin-Bogdan PROCA.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top