Guvernul a anunţat decizia în legătură cu voucherele de vacanţă pentru 2020

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că voucherele de vacanță acordate angajaților din sectorul bugetar vor fi menținute în bugetul pentru 2020 la același nivel ca în acest an (1450 de lei).

„Nu vom afecta voucherele. Propunerea va fi să menținem voucherele de vacanță la nivelul anului 2019”

a precizat, vineri, premierul Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

Premierul a amintit că acordarea voucherelor chiar a stimulat turismul intern. E vorba de peste un million de bugetari, care au primit vouchere. El a adăugat că unul dintre obiectivele Guvernului este şi de a creşte fluxul de turişti străini care vin în România.

„Prin voucherele de vacanţă consumatorul român de servicii turistice a fost stimulat să beneficieze de servicii turistice în România, că se ştie foarte clar că voucherele de vacanţă sunt folosite doar pentru a efectua concedii în România. Unul dintre obiectivele noastre este acela de a creşte fluxul de turişti străini care vin în România şi aici trebuie politici inteligente de stimulare a tuturor agenţiilor de turism, a tuturor celor care fac promovarea destinaţiilor din România, pentru a-i determina să fie competitivi şi să aibă capacitatea să atragă turişti”

a explicat prim-ministrul.

Foto credit: Facebook/Primăria Municipiului Brașov

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top