În grija Celui de Sus. Catedrala Mântuirii Neamului se inaugurează fără aviz ISU

Biserica Ortodoxă Română a anunțat că așteaptă duminică, 25 noiembrie 2018, 30.000 de credincioşi pentru a participa la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, Biserica a mobilizat toate parohiile din țară, preoții fiind însărcinați să întocmească tabele cu enoriașii care vor să meargă la București, transportul fiind gratuit. Prin această desfășurare de forțe, BOR speră să-și recapete din popularitatea serios știrbită după implicarea în referendumul pentru familie.

Biserica și-a fixat ca obiectiv inaugurarea cu orice preț a construcției în anul în care România împlinește 100 de ani, deși finalizarea construcției megalomanice pentru care s-au cheltuit (până în acest moment) 121 de milioane de euro, va avea loc în anul 2024.

BOR încalcă legea care interzice desfăşurarea oricăror evenimente publice pe un şantier deschis, aşa cum este, în acest acest moment, Catedrala Mântuirii Neamului.

Reprezentanților Bisericii nu le pasă de siguranța celor 30.000 de oameni, de faptul că ISU nu a avizat organizarea acestui eveniment, probabil că mizează pe puterea credinței. Biserica este stat în stat.

Doamne ajută!

Foto credit: recorder.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top