Invitație din partea lui Aurel Bălășoiu, candidatul PNL la Primăria Rociu – la „Hora Satului” de la Gliganu de sus

Mare eveniment în comuna argeșeană Rociu!

Marti, 21 mai a.c., de la ora 17.00,, toți locuitorii din localitate sunt invitați la un eveniment cultural de excepție! Este vorba despre „Hora Satului”.

„Hora Satului” este un proiect cultural de amploare, inițiat de Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, sub îndrumarea tinerilor entuziaști Lavinia Coandă și Bogdan Panțiru, coordonatorii Ansamblului județean de dansuri populare „Doina Argeșului”. Scopul proiectului este să aducă în prim-plan tradițiile locale ale jocului popular din satele argeșene și să le pună în valoare. Evenimentul este adresat tuturor locuitorilor din comunitățile în care funcționează secții externe de dansuri populare și Căluș ale Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.

Aurel Bălașoiu, deputat independent in Camera Deputaților și totodată candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Rociu invită toți locuitorii sa ia parte la acest eveniment organizat de Primăria Rociu, indiferent de vârstă, deoarece vor fi prezenți mai multi artiști de renume foarte apreciati. Acesta se va desfășura pe 21 mai 2024, ora 17.00, a Căminul cultural din satul Gliganu de Sus, comuna Rociu. (Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top