„La Conac” – cea mai nouă locație de evenimente din Argeș pentru ALL INCLUDED EVENTS!

363938675_113964055115228_6474017283224436735_n

Pasiunea pentu frumos și autentic, dragostea pentru oameni ne motivează zi de zi pentru a vă ajuta să creați amintiri memorabile într-un cadru de vis.
„La Conac” vă așteaptă să organizați evenimentul pe care vi-l doriti, fie că vorbim de nuntă, botez, majorat sau o petrecere privată ori corporate.

Îți dorești un loc în aer liber unde să organizezi evenimentul ?Îți dorești un eveniment organizat de o echipă de profesioniști? Îți dorești un meniu personalizat, diversificat și adapatat nevoilor tale ? SAVE THE DATE! Noi, suntem aici și raspundem cu DA la tot ce îți dorești!

De ce să alegeți locația noastră?

Pentru că ne dorim ca fiecare eveniment special din viața dumneavoastră să fie creat și organizat „ca la carte” de la A la Z, vă punem la dispoziție o echipă de oameni harnici, pasionați si cu multă experiență în organizarea evenimentelor private.
Astfel, vă oferim soluții complete pentru organizarea de evenimente private si corporate, îmbinand dorinta dvs. cu eleganța și stil, într-un loc unic, la doar câțiva kilometri de Pitești.
Dacă sunteți în căutarea unei locații unice pentru organizarea unui eveniment special pentru dvs., alegeți locația si serviciile oferite de echipa „La Conac”!


De asemenea, vă putem pune la dispozitie: Meniu fix, bufet suedez, fruit bar, candy bar, decoruri personalizate si multe altele. Nu ratati ocazia! Sunati acum pentru a discuta cu unul dintre event plannerii nostri.

Unde ne găsiți?
Cine spune că trebuie să mergi pâna la capătul lumii pentru un eveniment de vis se ÎNȘEALĂ AMARNIC! Dacă esti din Argeș sau din apropiere, ne poți găsi la doar cativa kilometri de Pitești, în comuna Suseni.

Telefon: 0742. 668. 323 Facebook: La Conac

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top