La S.S.A Amanet Pitești totul este simplu! Primești banii în maxim 30 de minute

Alege cea mai bună variantă de amanet auto din Pitești și vino cu autoturismul tău la S.S.A. Amanet Pitești dacă ai nevoie de bani cu împrumut!

Toată procedura e amanet cu garanție auto este structurată în câțiva pași simpli, astfel încât evaluarea mașinii să se producă rapid și cât mai comod pentru tine. Inițial, pentru a vă face o idee în legătură cu suma de împrumut pe care o puteți obține, ne puteți contacta telefonic sau ne putem vedea direcr la sediul nostru pentru a sta de vorbă.

Amanetul auto S.S.A. Pitești vă stă la dispoziție atunci când aveți nevoie de bani cu împrumut. Tot ce trebuie să faceți este să ne dați un telefon sau să veniți direct la sediul nostru din centrul Piteștiului și vom putea sta de vorbă despre nevoile tale financiare. Apoi, in maxim 30 minute vi se va comunica suma pe care v-o putem oferi la împrumutul cu garanție auto.

Semnăm actele

Parcurgerea și semnarea contractului de amanetare a autoturismului.

-Pentru că ne dorim că totul să meargă „ca pe roate” avem nevoie de la tine de:

cartea de identitate a proprietarului autoturismului, cheia/cheile mașinii + telecomanda alarmă (dacă este cazul), talonul, asigurare și cartea de identitate a mașinii.

-Pentru persoane juridice avem nevoie de:

cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei, cheia/cheile mașinii + telecomanda alarmă (dacă este cazul), talonul, asigurare și cartea de identitate a mașinii.

Transferul de bani

Dupa ce parcurgem primii doi pași, puteți primi banii de care aveți nevoie prin transfer bancar sau cash.

Tel.: 0773.874.098

Sursa foto articol: economica.net

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top