Mihai Coteț a rămas ultimul mohican din PNL Argeș!

Au mai rămas doar câteva zile de campanie și un lucru îl știu cu siguranță: domnul Coteț de la PNL este singurul mohican din partid!

De ce spun asta? Tine cu tot dinadinsul să se bage cu de-a sila pe gâtul alegătorului de rând prin reclame pe Facebook, Google ADS, YouTube, Tiktok, bannere outoor si pliante electorale. Nu mai vorbim și de aparițiile in presa ale domniei sale, pe care a cheltuit în total câteva sute de mii de euro, având certitudinea că va fi următorul primar al Piteștiului.

Argeșeanul Mihai Coteț – în topul liberalilor care au băgat cei mai mulți bani în publicitate

Nu știu care va fi rezultatul alegerilor din 9 iunie, insă știu sigur că alt liberal argeșean nu va mai ajunge la nivelul omului de afaceri Mihai Coteț de a pompa atâția bani in publicitate fără vreun rezultat palpabil, fiind de altfel în top 10 la nivel național printre liberalii care au investit cei mai mulți bani în publicitate electorală.

L-a întrecut și pe Nicolae Ciucă

Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, este politicianul argeșean cu cea mai mare sumă investită, în 2023, în pagina sa de Facebook. Coteț a investit, conform site-ului „BaniPartide.ro” suma de 71.642 de lei și a beneficiat de 637 de reclame. Majoritatea postărilor sale conțin atacuri la adresa administrației locale din Pitești, obiectivul său fiind postul de primar al municipiului.

La nivel de PNL, profilul de facebook al argeșeanul e pe locul trei, ca bani cheltuiți, după pagina PNL-ului (404.000 lei) și cea a europarlamentarului Siegfried Mureșan (77.000 lei). Pe locul 4 se află Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, cu suma de circa 37.000 de lei, iar pe locul patru Nicolae Ciucă, președintele PNL, cu aproximativ 36.000 de lei.

Gorghiu folosește aceeași strategie

La distanță mare de Coteț se află până și Alina Gorghiu care a alocat 15.384 lei pentru 413 reclame pe Facebook. Pe aceeași listă găsim și pe PNL Argeș cu doar 4.577 lei sau organizația din Câmpulung a partidului, cu aproximativ 3.600 de lei, notează atitudineinarges.ro.

„Mă ceartă unii că mi-am permis să-mi plătesc promovarea pe rețelele sociale din banii munciți de mine. Și că îmi permit afrontul să critic puterea locală, în calitate de cetățean, pe banii mei. Mă întreb și eu, ca opinia publică: ăștia de mă ceartă, pe câți bani ascund mizeria sub preș? Știu, sunt bani publici, iar sumele sunt confidențiale pentru că ce fac ei sunt adevărate… opere științifice”, a reacționat, la un moment dat, pe Facebook, Mihai Coteț.

Ca.jurnalist, nu îmi permit să spun că domnul Coteț va fi marele perdant al acestor alegeri cu toți banii săi băgați în campanie, pentru că nu.vreau sa influențez pe nimeni,.dar cu siguranță alt liberal argeșean nu ii va atinge nivelul crescut de aroganță.

(Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top