Lucian Heiuș, Președintele A.N.A.F., în vizită la A.J.F.P. Argeș

Împreună cu doamna Aurora Georgeta Negru, Șef Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, domnul Lucian Heiuș, Presedintele A.N.A.F., a participat la un colocviu cu salariații din cadrul instituției.
Pe durata întâlnirii, conducerea A.N.A.F. a primit feedback-ul colegilor din A.J.F.P. Argeș și a unităților aflate în coordonare, au fost dezbătute probleme specifice cu care se confruntă instituția și s-au identificat soluții pertinente pentru rezolvarea acestora.

Printre subiectele discutate, domnul Lucian Heiuș a subliniat faptul că actuala conducere a A.J.F.P. Argeș a implementat cu succes politicile fiscale ale Guvernului României prin A.N.A.F., fapt care a condus la atingerea indicatorilor țintă de către instituție, menținându-ne între primele județe ca și declarare, plată voluntară, colectare la nivel național.

Totodată, au fost apreciate eforturile depuse de instituția noastră de implementare a politicii Agenției de digitalizare și de creștere a numărului contribuabililor care utilizează serviciile on-line. Astfel, contribuabilii au fost informați și îndrumați, asigurându-li-se inclusiv sprijin logistic, în vederea utilizării serviciilor moderne la nivel de an 2023 – Spațiul Privat Virtual, sistemul de facturare electronică RO e-factura, RO e-transport, sistemului informatic One Stop Shop (OSS_RO), interconectarea caselor de marcat la sistemul I.T. al A.N.A.F., sistemul de poprire electronică, identificarea vizuală on-line, în vederea înrolării de la distanță în S.P.V., programarea online pentru asistență a contribuabililor la sediul unităților fiscale, interconectarea S.P.V. cu portalul ghișeul.ro, în vederea facilitării efectuării plăților – având ca beneficiu eliminarea timpilor de așteptare și creșterea respectului de ambele părți.

A.F. depune eforturi sustenabile către implementarea și administrarea unei baze de date moderne, în funcție de nevoile contribuabililor de orice tip – persoane fizice, persoane juridice – având rezultat final conformarea și plata voluntară.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top