CONTINENTAL FAST LINE și-a adjudecat două premii în cadrul Conferinței „Ziua CARGO” dedicată transportului de călători 2023

WhatsApp Image 2023-03-31 at 11.01.13

Continental Fast Line (CFL) din Mioveni, transportator interjudețean pentru angajați sau turiști, având o flotă de peste 100 de autocare și microbuze și care transportă zilnic peste 25.000 de salariați ai unor companii precum Dacia Renault, Rompetrol, TRW Automotive sau Leoni a obținut două premii în cadrul Conferinței „ZIUA CARGO” dedicată transportului de călători 2023,, ce s-a desfășurat timp de două zile la Hotel Sport din Poiana Brașov.

Așadar, în cadrul evenimentului, firma controlată de omul de afaceri argeșean Cosmin Costache a fost desemnată câștigptoare la secțiunea transport național în cadrul concursului „Romanian Passenger Transport Company of the Year” 2023. De asemenea, compania cu sediul în orașul Mioveni a obținut și premiul pentru Stabilitate Financiară.

„Suntem onorați să anunțăm că, din cele 5804 companii de transport de persoane existente în România, după multe criterii de evaluare din partea juriului, Continental Fast Line a fost dublu premiată în cadrul Galei Ziua Cargo.

Premiul I pentru transport național – „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2023”
Premiul pentru Stabilitate Financiară

Compania noastră s-a diferențiat prin multe aspecte pozitive: situația financiară, numărul de angajaţi, îmbunătățirea continuă a flotei, balanța creanţe – datorii, siguranța în trafic, feedback-ul pozitiv al clienților, precum și număr redus de reclamații și amenzi. Mulțumim clienților noștri și echipei noastre pentru implicare și oferirea serviciilor la cel mai înalt nivel!Mulțumim organizatorilor „ZIUA CARGO”, juriului format din reprezentanți ISCTR, ARR, Poliția Rutieră, reprezentanți ai patronatelor din transporturi, reprezentanți ai organismelor din domeniul transporturilor și consultanți. Nu în ultimul rând, mulțumim concurenței care ne motivează mereu să ne perfecționăm serviciile oferite! Nu ne oprim aici! Vom dezvolta în curând noi linii de business!
Echipa CFL”
, este mesajul postat de Cosmin Costache, managerul companiei. (Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top